Bliv forhandler/ B2B

Som forhandler hos AURI COPENHAGEN får du mulighed for at tilbyde eksklusive hud-, hår- og skægplejeprodukter til dine kunder.

Vi ønsker et tæt samarbejde med alle vores forhandlere, så vi sammen kan skabe en platform for videreudvikling og succes.

AURI COPENHAGEN er derfor perfekt til dig, der arbejder indenfor feltet som kosmetolog/kosmetiker, frisør, barber eller indehaver af hotel/spa, helsebutik eller webshop. 

Er du interesseret i kvalitetsbevidste ECO COSMOS-certificerede økologiske, bæredygtige og effektive skønhedsprodukter uden parfume, parabener eller andre kunstige tilsætningsstoffer, er vi din nye samarbejdspartner.

Ønsker du en uforpligtende dialog om et fremtidigt samarbejde og har du eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os ift priser, levering, handelsbetingelser mm. så ring på +45 20 60 80 93 eller send en mail på pf@auricopenhagen.com - vi vender tilbage indenfor 24 timer. 

Kontaktform

  • 1.

    Vi ser skønhed i alt og tror på, at det rækker langt ud over end hvad øjet kan se. Skønhed er dobbelt; for at føle sig smuk, skal du se smuk ud, og for at se smuk ud, skal du føle dig smuk.

  • 2

    Vi værdsætter Moder Jord og ønsker derfor at inspirere til empati for sundhed og natur, gennem det sikre valg af naturlige økologiske ingredienser, der bruges i vores produkter.

  • 3

    Vi tror på en innovativ tilgang til simple økologiske produkter, der tjener et multifunktionelt formål, der matcher dine behov og livsstil.