Hudpleje til mænd - Derfor er Argan den ultimative hud, hår, skæg og aftershave olie til mænd!

Hudpleje til mænd - Derfor er Argan den ultimative hud, hår, skæg og aftershave olie til mænd!

Hud-, hår- og skægplejeprodukter til mænd er i en rivende udvikling og markedet boomer med cremer, serum og olier. Det er meget forskelligt fra mand til mand, hvor meget tid og penge man skal bruge på sine "skønhedsritualer". Hvad skal man vælge? Og hvorfor kan man ikke bare få en alt-i-en løsning til hud, hår og skæg? Svaret, du leder efter, er arganolie og i dette blogindlæg har vi samlet alt om arganolie for dig. God fornøjelse!

Hvorfor er arganolie så god til mænd?

Mange mænd ignorerer ofte deres hud- og hårtyper og giver ikke meget  opmærksomhed på hud-/hårplejeprodukter - måske låner de nogle af deres partners hudplejeprodukter. 
Arganolie er den perfekte olie til mænd, fordi den er velegnet til alle hud- og hårtyper. Den indeholder naturlige nærende og beroligende vitaminer og antioxidanter, der er sikre for alle hudtyper.
Arganolie tilfører en masse fugt til din hud, hår og skæg. Olien beskytter og reparerer dine celler mod for tidlig ældning, skader fra frie radikaler og solens UV-stråler. Derudover kan arganolie behandle acne, psoriasis og eksem.
Især i puberteten oplever mange unge mænd problemer med at bevare en sund hud og kæmper med akneproblemer på grund af hormonudsving – arganolie er den ideelle hudpleje løsning, for at afhjælpe problemet. Olien går ind med sine stærke antiseptiske egenskaber ved at bekæmpe bakterierne og reducerer betændelse (bumser). Samtidig tilfører arganolie en masse naturlig fugt og styrker hudens barriere, der er vigtig at passe på. Olien går kort og godt ind og balancerer din hud. 
For den lidt ældre generation, der forsøger at undgå for tidlig ældning, er arganolie en magisk olie, da den er beskyttende mod sol- og miljøskader.
Årsagen kan findes i den unikke sammensætning af vitamin E, vitamin F og steroler:
  • Vitamin-F består af essentielle fedtsyrer: linolensyre (omega 3) og linolsyre (omega 6). F-vitamin bruges i kroppen til at skabe, reparere og stimulere nyt og beskadiget væv.
  • Vitamin E også kendt som Alpha Tocopherol bekæmper de frie radikaler, og gør huden mere modstandsdygtig. Indholdet af vitamin E i rå arganolie svinger mellem 600 og 700 mg/kg tocopheroler.
  • Steroler findes sjældent i vegetabilske olier. De er specifikke for Sapotaceae-familien, som det marokkanske argantræ tilhører. Steroler forbedrer den kutane cirkulation, beskytter mod UV og reducerer hudens aldring.

Arganolie styrker hårrødderne og stimulerer hårvæksten?

Arganolie er som før nævnt meget rig på E-vitamin, som går ind og fikserer samt skaber væv i kroppen. Processen stimulerer hårvæksten og kan reducere hårtab, som fx kan skyldes hud-/hovedsygdomme som eksem og psoriasis.

Arganolie er et godt og naturligt alternativ til stylingprodukter fyldt med kemikalier, alkohol og dufte, der tørrer og skader hud og hår. Disse kan være særligt skadelige for mænd, hvis de har tendens til at miste deres hår. Arganolie virker som en dybdegående behandling af hår, skæg og hovedbund.


Hvorfor er Arganolie den bedste aftershave- og skægolie?

Hvis du går efter et glat og barberet look eller et fuldvoksen skæg, er det på begge måder vigtigt at pleje dit skæg og den barberede hud med nærende plejeprodukter. Læs mere om vores økologiske olie til mænd

Hyppig barbering er hårdt for huden og kræver masser af fugt og pleje. Derfor er arganolie igen ideel til dig, da den tilfører en masse fugt efter barbering og styrker huden nærende vitaminer. Det er også anti-inflammatorisk, som desinficerer og beskytter mod infektioner og samtidig forhindrer dannelsen af ​​ar.

Økologisk 3-i-1 olien til dit hår, skæg og aftershave

Vores økologiske hår-, aftershave og skægolie er udviklet til den moderne mand, der ønsker et alt-i-et produkt, der virker. Uanset om du er barberet eller har skæg, kort eller langt hår, kan du bruge vores økologiske olie, som hjælper dig med et sundt hår, hud og skæg.


Ud over den rige Arganolie har vi tilføjet ricinusolie (Castorolie) og Nigellaolie for at give dig den perfekte super højtydende olie. Læs mere om vores økologiske olie til mænd

  • Ricinusolie/ Castorolie tilføjer mere glans og fugt. Øger hårvæksten og forbedrer blodcirkulationen i hovedbunden. Ricinusolie sikrer bedre næring til hårsækkene og giver en sundere hovedbund. Olien er også rig på antioxidanter, der understøtter keratin i håret.
  • Nigellaolie er også effektiv mod usund hud og fugter tør hud. Olien bekæmper hårtab og forhindrer grå hår. Det har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, som kan bruges som en kur mod hovedbundsinfektioner og også hjælpe med at reparere beskadiget hud.


Brug vores økologiske hår-, skæg- & aftershave olie efter barbering eller til styling af dit skæg/hår. Husk altid at varme olien op i hænderne for at aktivere den. Massér olien rundt i dit ansigt, i skægget eller i hovedbunden. For den bedste effekt skal du bruge olien i skægget eller i hovedbunden inden du går i seng. God fornøjelse!

Tilbage til blog