FAQ/ QA

HVAD ER ARGAN OLIE?
Vi bruger 100 % ren økologisk kvalitets Arganolie som basisingrediens i alle vores olier, fordi olien er meget rig på både E- og F-vitamin. E-vitamin er kendt som en antioxidant, der beskytter kroppens fedtstoffer mod nedbrydning, og F-vitamin består af essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere. Det betyder, at olien er rig på Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, som er meget sunde og typisk kan findes i nødder og kerner. Dens latinske navn er Argania Spinosa Kernel Oil.

I de senere år er Arganolie blevet stadig mere populær blandt skønhedsrelaterede brands i verden – alt imens olien allerede er blevet udvundet og brugt flittigt af marokkanske indbyggere for flere århundreder siden. Olien er udvundet af argannødden, der hovedsageligt vokser i tørkeområderne i Marokko, og har fantastiske multifunktionelle egenskaber for din krops og skønhed.

Lider du af svamp i din hovedbund, er olien velegnet til at fjerne og forebygge det. Olien har en rensende effekt, der fjerner infektioner, der giver dig svamp og samtidig forhindrer fremtidig skimmeldannelse. Olien tilfører dit hår naturlig glans og fugt til din hud, som mange oplever at miste i den tørre og kolde luft i norden. Når du bruger vores produkter med Arganolie, bruger du et 100% naturligt produkt uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller parabener.

I dag er det kun berberkvinder i det sydlige Marokko, der har autoritet til at plukke frugterne fra Argan-træet. Berberkulturen går flere århundreder tilbage, og det siges også, at det er netop denne gruppe mennesker, der på et tidspunkt opdagede Arganoliens vidunderlige virkning.


HVAD ER FORSKELLEN MELLEM ORGANISKE OG KONVENTIONELLE ARGANOLIER?
Det er afgørende at skelne mellem økologisk og konventionel Arganolie. Hvis Arganolie er økologisk får du et 100% koncentreret produkt med en enestående effekt. Samtidig støtter du også en mere bæredygtig dyrkning af Argan frugttræet. Det er dog en langsommere proces at producere økologisk Arganolie, da frugterne på træerne - udover at vokse langsomt - heller ikke giver meget olie, da frugterne generelt er mindre.

De fleste Arganolieprodukter på markedet er blandede produkter, så du får sjældent 100 % Arganolie for pengene. I mange tilfælde er procentdelen af ​​Arganolie meget lav, man kan næsten ikke tro, at olien er af god kvalitet. Vi bruger en 100 % ren økologisk Arganolie som basisingrediens i alle vores olier og opbevarer vores olier i en UV sikker glasflaske for at beskytte olierne og give dig de bedste resultater.


HVORFOR ER E-VITAMIN SÅ VIGTIGT?
Vitamin E er en fremragende til at fugte din hud og forhindrer yderligere vandtab. Den kan mindske forekomsten af ​​rynker og fine linjer. Det er et fantastisk anti-aldringsmiddel, der indeholder tocopheroler, der beskytter hudcellerne, der producerer kollagen og elastin (et protein, der hjælper huden med at holde sin form) og kan lindre acne-ar.

Det er en af de mest kendte og undersøgte antioxidanter til kroppen og huden. E-vitamin forekommer naturligt i menneskers hud, men kan blive opbrugt på grund af konstant miljøeksponering i mangel af solbeskyttelse.


ER AURI COPENHAGEN'S PRODUKTER ØKOLOGISKE?
Ja og nej. Vi er ECO-Certificeret og bruger en 100% ren økologisk Argan olie som basisingrediens i alle vores produkter kombineret med andre naturlige og æteriske olier.


ER AURI COPENHAGEN'S PRODUKTER TESTET PÅ DYR?
Nej. Vi er imod dyreforsøg, og vi arbejder kun sammen med ligesindede leverandører.


ER DET SIKKERT AT BRUGE AURI COPENHAGEN'S PRODUKTER UNDER GRAVIDITET OG AMMING?
Vores produkterne er frie for tilsætningsstoffer og giftige kemikalier - derfor ikke skadelige. Hvis du er i tvivl anbefaler vi, at de, der er gravide eller ammer, først søger lægehjælp som en sikkerhedsforanstaltning, bare for at være 100 % sikker.


HVORDAN ER AURI COPENHAGEN'S PRODUKTER EMBALLAGET?
Vi opbevarer vores olier og produkter i UV-sikre-genanvendelige flasker og bøtter, som beskytter dem fra at midste deres effekt. Hos AURI stræber vi efter at minimere spild og forsøger altid at undgå overskydende emballage.

Kontaktform

  • 1.

    Vi ser skønhed i alt og tror på, at det rækker langt ud over end hvad øjet kan se. Skønhed er dobbelt; for at føle sig smuk, skal du se smuk ud, og for at se smuk ud, skal du føle dig smuk.

  • 2

    Vi værdsætter Moder Jord og ønsker derfor at inspirere til empati for sundhed og natur, gennem det sikre valg af naturlige økologiske ingredienser, der bruges i vores produkter.

  • 3

    Vi tror på en innovativ tilgang til simple økologiske produkter, der tjener et multifunktionelt formål, der matcher dine behov og livsstil.