Om os

Problemer med tør hud og trist hår?


Hvis ja, så fortsæt med at læse. Vi er her for at hjælpe dig med dine problemer på den helt naturlige måde!

Vi oplever, at mange mennesker lider af tør hud og hår på grund af klimaforandringer, forurening, livsstilsændringer, skiftende årstider, aircondition, kabineluft og andre miljøer.

AURI COPENHAGEN tilbyder premium økologiske hud- og hårplejeprodukter, der plejer i dybden, genopretter balancen og beskytter, beriger og fremhæver din naturlige skønhed.

Baseret på ældgamle metoder og brugen af ​​den nærende, rene og økologiske arganolie har AURI COPENHAGEN genopfundet den marokkanske olie og velbevarede skønhedshemmelighed, som er blevet overleveret fra generation til generation i århundreder.

Ren økologisk Arganolie er vores grundingrediens, grundet dens unikke sammensætning af vitaminer og omega 3, 6 og 9, som gør den til en super frugt/nød og som virkelig gør en forskel for din hud og hårpleje samt velvære.

Vi har over 15 års hudplejeerfaring fra egen klinik.

Vores produkter er enkle og ligetil. Vi sætter en ære i at være ECOCERT-certificerede, naturlige og nemme at bruge for både kvinder og mænd.

AURI COPENHAGEN udnytter superkræfterne fra højtydende olier (bl.a. ren Argan og Kaktus figenolie) og økologiske ingredienser til at fremhæve din egen naturlige skønhed.

Vi vælger kun naturens fineste kvalitetsolier i vores produkter for at sikre dig de bedste resultater.

Pas på dig selv - Wecare.Psst..! Kan du holde på en hemmelighed?


Det hellige Argantræ vokser omkring Atlasbjergene i Marokko og er på UNESCOs verdensarvsliste. Hvert træ kan blive op til 300 år gammelt, og dets videnskabelige navn er Argania Spinosa, som er afledt af det marokkanske ord Argan.

Træets frugt er bred, med en tyk bitter skal, omgivet af en sød duftende skal indeholdende et lille, olieagtigt superfrø. I århundreder er visdommen fra den 'marokkanske skønhedshemmelighed' blevet videregivet fra generation til generation blandt kvinder.

 Håndplukket og (hånd)bearbejdet af marokkanske kvindekooperativer. Vi er stolte af at støtte århundreder gammelt håndværk, lokal udvikling, vækst og kvindelig empowerment.

 


Kun de lokale kvinder plukker og samler Arganfrugterne fra jorden og tager dem med tilbage til deres landsbyer. I landsbyerne forarbejdes og tørres frugtens nødder naturligt under den nedgående sol. Ifølge en gammel håndlavet slibeproces presser kvinderne den rene Arganolie ud af frøene, for at sikre den bedst mulige kvalitet. Efter at olien er blevet presset, filtreres den fra alle urenheder og rester. Processen efterlader en 100% ren økologisk, helende og vitaminfyldt Arganolie.

Vi har videreudviklet på den ældgamle visdom fra den eksklusive økologiske Arganolie og skabt en serie af produkter, der er specielt designet til at nære, pleje og beskytte dit hår, din hud og dit skæg.

 De hellige og helbredende Argan frugter har olieholdige frø fyldt med nærende vitamin E og omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, der bringer din hud og hår i balance og fremkalder din naturlige skønhed.


ECOCERT-Cosmos certificering


Alle vores olier er ECO-certificerede, hvilket garanterer dig:

 • Miljøvenlige produktions- og forarbejdningsprocesser, der også respekterer menneskers sundhed
 • Udvikling af konceptet grønne kemikalier
 • Ansvarlig brug af naturressourcer
 • Respekt for biodiversitet
 • Fravær af petrokemiske ingredienser (undtagen godkendte konserveringsmidler): parabener, phenoxyethanol, parfume og syntetiske farvestoffer
 • Fravær af GMO'er
 • Genanvendelig emballage

  Kontaktform

  • 1.

   Vi ser skønhed i alt og tror på, at det rækker langt ud over end hvad øjet kan se. Skønhed er dobbelt; for at føle sig smuk, skal du se smuk ud, og for at se smuk ud, skal du føle dig smuk.

  • 2

   Vi værdsætter Moder Jord og ønsker derfor at inspirere til empati for sundhed og natur, gennem det sikre valg af naturlige økologiske ingredienser, der bruges i vores produkter.

  • 3

   Vi tror på en innovativ tilgang til simple økologiske produkter, der tjener et multifunktionelt formål, der matcher dine behov og livsstil.