Prickly, prickly, prickly pear…Din nr. 1 super-frugt og anti-aging agent!

Prickly, prickly, prickly pear…Din nr. 1 super-frugt og anti-aging agent!

Vidste du, at kaktus figen kerneolie er en af markedets dyreste olier? Eller vidste du, at i den lille kaktus superfrugts frø er der, hvor du finder den højeste koncentration af anti-age antioxidanten? Fortsæt med at læse nedenfor, hvor vi stiller og besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Det vil helt sikkert prikke lidt til dig... God fornøjelse!

 

Hvad er prickly pear? Og hvor vokser frugten?

Prickly pear er også kendt som kaktus figen eller barbary fig. På latin hedder den Opuntia Ficus-Indica og stammer fra Mexico. Planten har spredt sig over hele verden, og du vil ofte finde den i halvtørre/tørre ørkenområder som Mexico, Algeriet, Tunesien og Marokko osv.

Kan man spise en kaktusfrugt?

JA!, i Marokko har berberkvinderne i århundreder plukket kaktusfrugterne og spist dem eller udvundet den dyrebare kaktuskerneolie for at bruge olien i deres skønhedsritualer. Lokalt spiser man frugten på grund af dens sunde egenskaber mod fx fordøjelse, behandling af diabetes, højt kolesteroltal, fedme og tømmermænd mm.


Hvordan laves Prickly pear olie? Og hvorfor er den så dyr?

Det er en omfattende, hård og tidskrævende proces at høste de stikkende frugter for de marokkanske kvinder. Alt foregår i hånden. Kaktusplanten er fyldt med stikkende pigge og frugten ligeså. Piggene skal fjernes manuelt, og frø og frugtkød skal adskilles fra hinanden.

Frøene tørres og koldpresses for at bevare alle de gode egenskaber, vitaminer og antioxidanter. En kaktusfrugt indeholder ca.150-300 frø og hvert frø indeholder kun 5% olie. Det kræver over 1 million frø og over 36 timers manuelt arbejde at producere en enkelt liter olie. Derfor er olien en af ​​markedets dyreste på grund af den tidskrævende forarbejdning.

Hvad er prickly pear godt for?

Kaktusolien er spækket med gode egenskaber for dig og din hud. Olien er rig på vitamin E, K, betelainer, linolsyrer og naturlige omega 6 fedtsyrer.

 • Vitamin E er den ultimative antioxidant, der bekæmper frie radikaler og genopbygger og beskytter vores celler.
 • Vitamin K hjælper med at lysne pigmentpletter, mørke mærker under dine øjne, rødme og reducere vaskulære udbrud.
 • Betelain er en super antioxidant, der virker anti-aging på din hud. Kaktusolie er den olie (plante), hvor man finder den højeste koncentration af denne antioxidant.
 • Linolsyrer - Det høje indhold af linolsyre på ca. 60% og et lavt indhold (20%) af oliesyre gør, at olien let absorberes i huden og i dybden uden at fedte, tilstoppe dine porer og holde på fugten.
 • Omega 6 er kendt for sin anti-inflammatoriske effekt og hjælper kroppens organismer med cellefornyelse.

 

Hvad er fordelene ved Prickly pear olie?

Der er mange fordele ved frøolie, især for din hud og negle. Oplever du problemer med flossede negle eller knækkede neglebånd, er olien et godt og effektivt alternativ til din håndcreme. Olien tilfører en masse sunde fedtsyrer og vitaminer til dine hænder og neglebånd og masser af fugt, genopbygger og styrker de flossede negle og neglebånd.

Når det kommer til din hud, er olien god til alle hudtyper især tør, moden og dehydreret hud – igen fordi den tilfører en masse fugt og reparerer hudvævet. Olien indeholder den højeste koncentration af anti-age antioxidanten og har derfor en naturlige anti-age effekt på din hud. 

 • Kaktusolien tilfører en masse fugt, blødgør og nærer din hud i dybden.
 • Olien absorberes hurtigt i huden og føles derfor ikke fedtet.
 • Lindrer hudsygdomme som eksem og psoriasis
 • Den har en opstrammende og anti-aging effekt, der reducerer porer og alderstegn
 • Kaktusolie genopretter hudens elasticitet, hudtonen og reducerer pigmentfejl
 • Olien beskytter mod de frie radikaler

 

Tilstopper Prickly Pear olien porerne?

Ligesom Argan olie er Prickly Pear olien en ikke-komedogen, hvilket betyder, at den kan absorberes dybt ind i din hud uden at tilstoppe dine porer eller forårsage udbrud. Den er skånsom og effektiv!


Prøv vores økologiske skønne ansigtsolie med Prickly Pear og Argan olie med super-anti-age-repair-kræfter!


Det er vores bedst sælgende ansigtsolie er 100 % økologisk, en unik blanding af markedets mest eksklusive olier. Vores luksuriøse økologiske ansigtsolie fugter og beskytter din hud mod urenheder, forurening og solskader.

Ansigtsolien efterlader din hud glat og gennemfugtet. Over 70 % af denne naturlige olie består af umættede fedtsyrer, oliesyre og alfalinsyre, som er kendt for deres fugtgivende egenskaber samt deres genopbyggende, helende og opstrammende effekt. Olien er god til alle hudtyper.

Desuden har olien et højt indhold af carotener, som i kroppen omdannes til A-vitamin, som er med til at accelerere hudens genopbygningsproces og stimulerer vitaminkolonidannelsen. Dette kan fx være nyttigt, hvis du lider af en hudsygdom, såsom eksem og psoriasis.

Vores økologiske ansigtsolie indeholder også phenoler herunder antioxidanter, som blandt andet har en antiseptisk effekt, hvilket betyder, at de kan forebygge og kontrollere betændelse og svamp. Den antioxidantrige olie giver dig en masse vitaminer og nærer dit ansigt. >>LÆS MERE OM PRODUKTET<<

 

Dette er, hvad vores kunde siger om vores økologiske ansigtsolie:

“Ansigtsolien, Prickly Pear & Argan Oil har gjort mig i stand til at gå ud uden makeup. Jeg skal ikke længere gå med foundation og concealer som før. Jeg får mange komplimenter for min glødende og rene hud takket være ansigtsolien. Derudover er produktet økologisk og samtidig bæredygtigt, så det er win-win. Jeg vil give det mine varmeste anbefalinger."

— Mariam, København, ★★★★★

 

“AURIs ansigtsolie er blevet en fast og væsentlig del af min morgen- og aftenrutine. Min hud er gået fra rød og irriteret til ren, glat og glødende. ”

— Lykke Andersen, København ★★★★★

Tilbage til blog