Travel - Beauty og yoga retreat in Marrakesh

Rejs med AURI copenhagen til eventyrlige Marrakesh på et unikt beauty og yoga retreat, hvor du kommer helt ned gear og bliver forkælet fra top til tå. 

Antal dage?

Retreatet varer 7 dage med alt inklusivt. Vi rejser fra Københavns Lufthavn. 

Vi bor på..

Du skal bo på et-5 stjernet luksus hotel kun 15 min. fra Marrakech centrum. Hotellet har pool, en stor grøn oase og mindre haver med hyggekroge og fordybelse rum.  

 Vi rejser med...

Vi samarbejder med Jelling Rejser, der har mere end 25 år erfaring i rejsebranchen og en kær veninde af os.   

Yoga - For din indre og ydre skønhed

Vi starter hver dag med morgenyoga (1-1,5 time) bestående af en række tilpassede åndedrætsøvelser, meditation og fysiske øvelser, der alle centerer dig og aktiverer energien i dig - Du vil helt sikkert kunne mærke en forskel og en forandring i dit energi- og nervesystem. Vi afslutter hver session med en lang, afslappende og healende savasana (afslapning), som får dig helt ned i gear og genoplader dine batterier og energien i dig.

Yogaen har dig i fokus. Alle kan være med både nybegyndere og øvede. Det er dig som sætter tempoet og mærker efter. Pernille Frost, AURI founder og certificeret yogalærer fra USA vil guide og støtte dig igennem øvelserne.  

Du vil også have mulighed for at tilkøbe eftermiddagsyoga (1 time) med Pernille, hvis du bare ikke kan få nok. Hver eftermiddag vil du have mulighed for at bygge videre din yogapraksis. Her vil selve de fysiskeøvelser være lidt kortere og meditationen vil få mere fokus. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med næste afrejsedato.